Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J69a32r56a 94R26a82n94k

14. 2. 2015 5:16

Nic moc se nezmeni, KGB si uz davno koupilo pravoslavnou cirkev a pokud Putin nezajde na nejaky "neduh" - bude cely svet nadale rozharaseny a zdejsi komanci uz se tesi na pripojeni:-/

1 0
možnosti
Foto

Ono stačí jen to, že Lukašenko je nejméně o hlavu větší. A má proč se snažit, aby dalším bodem Putina zájmu nebylo Bělorusko.

Jen špatný hráč pokeru neumí skrýt radost z toho, když si myslí že má čtyři esa.

1 0
možnosti

Máte to trošku pomotané. Ta fotka ukazuje hráče, kteří už nehrají. Jdou si proměnit získané žetony.

0 0
možnosti

K čemu byla taková schůzka, když Američané stejně dodají zbraně na Ukrajinu a stejně tam budou školit ukrajinské vojáky a stejně byly schválené další sankce vůči Rusku?

Copak Porošenko má pod kontrolou všechny ty nesourodé skupiny bojující na straně Kyjeva - mobilizované necvičené civilisty, Pravý sektor, soukromé armády oligarchů, bataljon Ajdar a další skupiny placených žoldáků a dobrovolných dobrodruhů ze všech koutů světa? Copak si fakt někdo myslí, že všechny tyto živly poslechnou jakéhosi Porošenka, zvlášť když je obklopen samými magory, kteří chtějí bojovat?

A kdo z těch, kdo jednali v Minsku "o nich bez nich", teď zavelí domobraně v Doněcku a Luhansku, aby přestali bránit už dobytá území a ustoupili nějakých 50 km zpátky? Putin? Copak on je jejich vojenský velitel? Ti si udělají, co budou chtít a co uznají pro sebe za vhodné.

Ne, tudy cesta nevede. Jednat by měl Porošenko, který pořád zbaběle kňučí a volá na pomoc celý svět, přímo s představiteli samozvaných republik. A bez dalších peacemakerů by se měli v klidu domluvit na rozdělení Ukrajiny. To je stejně jediné stabilní řešení.

2 1
možnosti
Foto

USA ukrajinské vojáky už školí a mohl jsem se potrhat, když v TV vykládali, že je učí ošetřovat zraněné

1 0
možnosti

No, ten článek mne pobavil...živíte se novinařinou nebo mediální komunikaci? Tak proč ještě blogujete? Máte potřebu někomu sdělit tyto nesmysly, promiňte za tento výraz. Myslíte, že je toho málo v mainstreamu? Papouškovat umí každý, používat vlastní mozek však málokdo :-)

3 2
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 739x
Právník. Novinář. Lektor mediální komunikace. Poeta s drsným smyslem pro humor, někdy snad i s moudrým nadhledem.