Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J84a69r89a 54R10a12n21k

25. 1. 2015 7:39

R^Diky, nikdo jiny o smrti te kreatury nepise.....

2 0
možnosti
PK

P43a27v62e52l 58K68u67l49a

24. 1. 2015 19:25

"Byl jsem přesvědčen (a názor jsem nezměnil...), že pro určité skupiny trestných činů, kterých se dopustili prominenti režimu v době nesvobody, měly platit i dál jejich vlastní předpisy."

Tak to vám dávám za pravdu, protože v tom případě by většina z nich visela nejpozději do roku 95:-/

3 0
možnosti
Foto

Šlo jednoznačně o politický proces, součást politické kampaně. Odpovědní soudci a státní zástupce by měli být hnáni k odpovědnosti. Takto by justice fungovat neměla Rv

0 3
možnosti
Foto

Nikdy jsem nepochopil, jak to, že vedlejší prokurátorka může být odpovědná a hnána k odpovědnosti za soudní rozsudek, který ani náhodou nemohla ovlivnit a i ve své řeči řekla, že vše je na rozhodnutí soudu.

1 3
možnosti
Foto

Ale ona se účastnila již jednání před vlastním soudem, kde bylo stanoveno kdo jaké tresty dostane. Ty procesy byly dopředu připravené a existují u řady z nich listinné důkazy právě z těch "porad", kde se o vyší trestu rokovalo ještě před zahájením procesu.

4 1
možnosti
Foto

V podstatě souhlas, byť jsem to přelétl jen zběžně, ale jedna oprava - paní Polednová zemřela již někdy kolem 15.ledna. Jen až dnes, aby rodina se s ní mohla rozloučit o samotě, bez zájmu médií, to bylo zveřejněno.

3 0
možnosti
PGS

Právo není dáma, ani mlynářka. Je to mrtvý nástroj s jehož pomocí je možné dosáhnout dobrých i špatných výsledků v závislosti na tom, jací lidé s ním  a jak zachází. To, že po převratu péčí oficiálně etablovaných disidentů, chartistů a osmašedesátníků, bylo          ex(?)komunistickým soudcům dáno , aby soudili a posuzovali skutky vlastní i jiných komunistických zločinců, budiž Bohu žalováno! Je to rovněž svého druhu zločin stejně jako to, že zločinci byli souzeni tak, aby nebyli odsouzeni.  Jejich obstrukce jsou jenom odkladem do doby, než stanou před spravedlností, kterou nelze zastavit...

2 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 739x
Právník. Novinář. Lektor mediální komunikace. Poeta s drsným smyslem pro humor, někdy snad i s moudrým nadhledem.