Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky, pane Voráčku. Naprostý souhlas. to, co se děje na Krymu, mi připomíná osmašedesátý. A je mi z toho úzko. Člověk by myslel, že v jednadvacátém století už zvací dopisy vyšly z módy. A pravdu má ten, kdo se ptá, kam Putin vtrhne příště "chránit zájmy Rusů". K nám, protože ve Varech jich je nemálo?

3 0
možnosti

Nesouhlas, historie středověku nemá souvislost a případ Kosovo ano.

0 1
možnosti

Nebylo by dobré vrátit se třeba až ke Keltům?

1 1
možnosti

J68a93n 97H63a98n19á27k

8. 3. 2014 23:56

Snad jeden z nejlepších článků, nejen po stránce odborné, ale i po stránce lidské. Napsal jste to fakt dobře a stravitelně pro všechny! Což ostatně dokazují i zdejší nadávači, kteří se zmohli akorát na urážky. R^

4 1
možnosti
Foto

:-) díky, pane Hanáku, díky Vám a Vašim slovům mám aspoň pocit, že nejsem sám, kdo uvažuje trochu jinak, než je teď - k mému překvapení - v módě...Čekal jsem že proputinovská klika, reagující na vše agresivně a odmítající cokoli jiného než jsou jejich předem schválené pravdy, okamžitě vše odmítne... :-) Trochu mne děsí, že si lidé neuvědomují historické paralely, ani se sudety, ani se sovětskou "anexí" zakarpatské ukrajiny, ani s naším rokem 68...Že nevidí co předvedli Rusové nedávno v Gruzii, a že nechtějí přemýšlet o tom, že stejné "modely" může kremelský medvěd časem aplikovat i jinde...Ten jazykový fakt už brzy začne být aktuální třeba v Karlových varech, že :-)

No nic, Vám a panu Robertu Horáčkovi ještě jednou díky. Ale jsme tu v menšině, pánové ;-DR^

4 0
možnosti

Dobré, ale pro zdejší čtenáře příliš malo lezete Rusům do zadnice..

3 2
možnosti

Z65d21e44n56a 79K72o26č93í

8. 3. 2014 22:20

Člověče, jak můžete dělat lektora mediální komunikace se smyslem pro humor, někdy snad i s moudrým nadhledem,

když vaše názory jsou přízemní, bez špetku humoru, bez jakéhokoliv nadhledu, že už v podstatě nepřipouštíte předem komunikaci !!!!?

To je podle podle hesla kdo neví a neumí, ten učí  ;-D?

5 2
možnosti
Foto

;-D Zvláštní, ale to, co - bez jakéhokoli důvodu - kritizujete u mne - jste předvedla ukázkově Vy .-) aniž byste se o diskusi pokusila, ihned jste začala personifikovat a urážet, a to bez jediného věcného argumentu k tématu.

3 1
možnosti

No, autore, tak jste nám udělal historický exkurz, ze kterého nám mělo vyplynout, že Krym má být Ukrajinský? Nebo má být tatarský, či připadnout Turecku nebo Řecku? Co jste vlastně chtěl sdělit? Za co se máme stydět?

4 2
možnosti

Máte-li se za co stydět - klidně se styďte dál. :-)

3 4
možnosti

Ani jsem to celé nedočetl, protože jsem mezitím zahlédl mail pana Voráčka (dr.vladimir.voracekvar dx=new Array('!','$','@','#'); document.write(dx[2]);@centrum.cz). Kdo si dává titul i do emailové adresy, tak má u mě hned palec dolů.

2 2
možnosti
Foto

Pane Voráčku, snad by bylo nejvhodnější rozhodnutí ponechat na obyvatelích Krymu, co myslíte?! ;-)

Nemyslím si, že je dobrým argumentem: "Protože já to tak nechci"! viz. uvalovači sankcí. Pokud oni dříve chtěli, klidně šlo ukrást Srbsku kus země, humanitárně bombardovat Bělehrad, aby se Srbové vzpamatovali. A onu ostudu budou mít hlavně ti, kteří ve jménu své, a pouze své pravdy, káží ostatní co smí a co nesmí dělat ve své vlastní zemi. - Ponechte to na obyvatelích Krymu, bude referendum, uvidí se.

6 4
možnosti

Odkdy Rusko ctí princip sebeurčení?

3 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 739x
Právník. Novinář. Lektor mediální komunikace. Poeta s drsným smyslem pro humor, někdy snad i s moudrým nadhledem.